Metodologia

Fruit de la nostra experiència en el desenvolupament i la implantació de solucions d’IA proposem recursos basats en tres grans eixos:

FORMACIÓ

DESENVOLUPAMENTs IA

CONSULTORIA

Comencem allà on ChatGPT acaba

Formació

Mitjançant una formació a mida, els treballadors aprendran:

  • Què és la IA i com funciona i quines són les seves limitacions
  • Quin és l’impacte esperat d’aquesta disrupció tecnològica sobre el mercat laboral, la productivitat, els models de negoci, etc.
  • Quin són els riscs
  • Eines existens d’IA
  • L’enginyeria del Prompt i com fer servir les principals eines (ChatGPT, Midjourney, …)
  • Principals tendències en aquest àmbit
  • Com podem implementar d’immediat, en el nostre dia a dia, aquestes eines

Revolucionant negocis amb intel·ligència artificial:
Impulsant innovació i eficiència pas a pas

Consultoria

En aquesta fase es realitzarà una anàlisi i definició de tasques i processos que permetrà establir una guia de quins són els punts clau i prioritaris per abordar l’automatització de processos mitjançant la IA

Entrevistes individuals: Es realitzaran una sèrie d’entrevistes personals amb les persones clau de per entendre quins són els processos més importants de l’organització i els seus punts de millora.

Metodologia d’Adopció de la IA a l’empresa en 12 Setmanes:
La consultoria per la IA és essencial per entendre aquesta revolució tecnològica. T’acompanyem pas a pas analitzant l’impacte sobre la teva empresa, el teu sector i el teu model de negoci. Avança’t al futur.

La intel·ligència artificial no et traurà el lloc de treball
però una persona que sàpiga utilitzar-la sí

Desenvolupament IA

Un cop definits els objectius i l’abast del projecte, es realitzarà una proposta de desenvolupament tecnològic adaptada i personalitzada a les necessitats de l’organització amb, per exemple, la creació d’un xatbot d’IA generativa. Aquests xatbots tenen 3 característiques clau:

Personalització

Els xatbots personalitzats són entrenats amb informació pròpia de l’organització (catàleg de productes, converses amb els clients, formacions, presentacions,…).

Privadesa de les dades

A diferència d’altres solucions com ChatGPT d’ús molt estès, els nostres xatbots mantenen la privadesa de les dades en un entorn controlat, de manera que si li dónes informació d’un client a la pregunta (Prompt) aquesta informació no és compartida amb l’empresa desenvolupadora.

Escalabilitat

Com que és de desenvolupament propi ens permet fer-los créixer en funció de la necessitat de l’empresa i facilitar-ne la integració en sistemes propis. Per exemple, es poden integrar a canals de whatsapp, a formularis d’atenció al client o es poden complementar amb altres funcinalitats (text-to-voice, …)

Amb la intel·ligència artificial avançarem impulsant canvis positius en empreses i comunitats

Casos d'ús

Posem a la pràctica la IA

Xatbot personalitzat, entrenat amb informació de la propia empresa i privacitat per donar suport a l’equip d’atenció al client

En la nostra recent col·laboració amb Fluidra, hem dut a terme una prova de concepte (POC) innovadora per a la creació d’un Xatbot Personalitzat entrenat amb informació pròpia de l’empresa, demostrant el poder transformador de les nostres solucions personalitzades amb IA. Aquest projecte pioner és el punt de partida d‟una transformació revolucionària que impactarà a tots els nivells de la organització des de la optimització de processos fins a la millora de l‟experiència del client. El resultat de la POC ha arribat a un 96% d’encert en preguntes estructurades.

Belobaba és un Challenger Bank impulsat pel Canal Bank de Panamà. Som agents de Canal Bank i la relació està supervisada per la SBP (Superintendencia de Bancos de Panamá).

 

Token Khan

 

Primer Token de seguretat al món invertint 100% en crripto i actius digitals amb una cartera multiestratègia de gestió activa.

Estratègies de trading en crypto amb alertes socials de IA i Big Data

Els mercats financers, a més de les anàlisis tècniques i fonamentals, es mou per la psicologia dels inversors. Encara que històricament no se li ha donat la mateixa importància, els avenços tecnològics a Big Data i intel·ligència Artificial ens estan permetent avenços significatius en aquest camp. A Belobaba hem desenvolupat una estratègia de Trading basada en mètrica social que ens permet identificar estats emocionals d’eufòria o panic que ens ajuden a interpretar les tendències del mercat, amb un encert que permet obtenir un rendiment per sobre del mercat (BTC i ETH). Capturem un gran volum d’informació de diferents xarxes socials (Big Data) i aquesta informació la classifiquem mitjançant IA que ens permet definir un índex de sentiment del mercat per als més de 100 actius que estem monitoritzant.

La intel·ligència artificial és la clau per desbloquejar el potencial ocult en les dades i transformar-les en coneixement accionable

clients i Col·laboradors

Impulsant tecnologia per a projectes líders