DESPLEGUEM EL POTENCIAL DE LA IA I DE LA BLOCKCHAIN A LA TEVA EMPRESA

Intel·ligència artificial

asg
Perfeccionament

Perfeccionem la formació de la IA de xarxes neuronals amb la informació de la vostra empresa per augmentar la precisió de la IA

dsf
Bots personalitzats

Utilitzem aquesta nova tecnologia increïble per crear bots intel·ligents personalitzats per interactuar amb els vostres clients en qualsevol idioma i en qualsevol moment amb el millor nivell de servei.

sfg
Eines personalitzades amb IA

Creem eines basades en IA per augmentar la productivitat del vostre equip. Connecteu la IA a la vostra base de dades, entreneu-la i deixeu que faci part del vostre treball més ràpid, més barat i amb menys errors

Comencem allà on ChatGPT acaba

Belobaba és un Challenger Bank impulsat pel Canal Bank de Panamà. Som agents de Canal Bank i la relació està supervisada per la SBP (Superintendencia de Bancos de Panamá).

 

Token Khan

 

Primer Token de seguretat al món invertint 100% en crripto i actius digitals amb una cartera multiestratègia de gestió activa.

Belobaba | Subutai

Estratègies de trading en crypto amb alertes socials de IA i Big Data

Els mercats financers, a més de les anàlisis tècniques i fonamentals, es mou per la psicologia dels inversors. Encara que històricament no se li ha donat la mateixa importància, els avenços tecnològics a Big Data i intel·ligència Artificial ens estan permetent avenços significatius en aquest camp. A Belobaba hem desenvolupat una estratègia de Trading basada en mètrica social que ens permet identificar estats emocionals d’eufòria o panic que ens ajuden a interpretar les tendències del mercat, amb un encert que permet obtenir un rendiment per sobre del mercat (BTC i ETH). Capturem un gran volum d’informació de diferents xarxes socials (Big Data) i aquesta informació la classifiquem mitjançant IA que ens permet definir un índex de sentiment del mercat per als més de 100 actius que estem monitoritzant.

Col·laboradors

Impulsant tecnologia per a projectes líders

Guia ràpida ia per empreses

Descarrega’t des d’aquí la nostra guia ràpida d’aplicació d’intel·ligència artificial a empreses

Download

Send download link to:

Contacte

Emili Grahit, 91 despatx P1-B07 17003 Girona

Edifici Narcís Monturiol del PCiT de la UdG

AI Chatbot Avatar